070-316 45 51

Stöd oss

Vill du ge ett bidrag till de oönskade katterna kan du göra det på vårt plusgiro 30 70 34-9. Märk med "Gåva".


Vi tar emot katter i nöd, både hittekatter och privata omplaceringar, som i många fall annars riskerar avlivning. Vi blir ofta kontaktade av veterinärkliniker då de fått in en helt frisk katt för avlivning. Om inte vi (eller något annat katthem) har möjlighet att ta emot katten samma dag, så avlivas den. Därför har vi prioriterat dessa katter. Målsättningen är att aldrig behöva säga nej till en sådan katt vars liv hänger på om vi har plats.

Alla katter kastreras, vaccineras, ID-märks, avmaskas, behandlas mot eventuella sjukdomar, samt försäkras. För att verksamheten ska vara möjlig rent ekonomiskt behöver vi ditt stöd. Vi får INGA bidrag, utan alla kostnader betalas ur egen privat ficka.

* Det går att hjälpa på många olika sätt. Det allra bästa är förstås att adoptera någon av våra katter. Då får vi in pengar som kan rädda en ny katt, samt en ledig plats att kunna ta emot den.

* Du kan även anmäla dig som försäkringsfadder. Då betalar du 50 kr/månad (eller valfri högre summa) och bidrar därmed till att hålla våra katter försäkrade. Du anmäler dig genom att skicka oss ett mail.

* Du kan skänka oss foder eller sand. Den sand vi använder är träpellets från PeeWee, samt klumpbildande finkornig sand av diverse märken. Får vi önska fritt så är foder från Royal Canin och Hills våra favoriter.

* Du kan skänka klätterträd, kojor, handdukar, filtar, plädar och andra textilier. Dessa är hos oss förbrukningsvaror och behöver ofta bytas ut. Dock behöver vi INTE kattsandslådor eller transportburar. Dessa har vi tillräckligt av eftersom de inte slits på samma sätt.

* Du kan handla dina kläder på BeLucky.se. Minst 10% (ofta mer) går direkt till Tasseland.